Sendt til postkassen[e-postbeskyttet]

Ring nå86 188 512 10105

Service


Hjem>Om>Service

Verdiskapende tjeneste


Planlegge fabrikkinnstillingene

Når kundene våre kjøper produksjonslinjen fra oss, vil du designe hele innstillingen til fabrikken din basert på tegningen.

1-s

2-1

Opplæring av ingeniøren din i senteret vårt

Kundene våre kan sende ingeniørene sine til senteret vårt for å lære dem hvordan de skal betjene, vedlikeholde og fikse produksjonslinjen vår.

3

4

Besøker kunden vår regelmessig

Vi tilbyr livstidsservice til produksjonslinjen vår. Vår salgssjef og ingeniører kontrollerer og vedlikeholder Jwell-maskiner regelmessig på kundens fabrikk.

5-1

6-1

I det moderne samfunn er ettersalgsservice utvilsomt et ekstremt NØKKEL ledd i utviklingen av en bedrift. Uansett hvor bra utstyret er, vil noen deler uunngåelig tømmes under normal drift.

Med den kontinuerlige forbedringen av utstyrsteknologi, er maskinleverandører pålagt å gi mer teknisk støtte, som er et aspekt av ettersalgsservice. For tiden er konkurransen i innenlandske og utenlandske markeder intens. Derfor må bedrifter bruke ettersalgsservice som et konkurransevåpen og bruke sjarmen og alt av produktet for kundenes skyld.

Utmerket ettersalgsservice kan også gi bedrifter beslutningsdata, identifisere problemer og foreta rettidige justeringer og oppdateringer. Samtidig er utmerket ettersalgsservice også et effektivt middel for å etablere et bedriftsmerke og merkevarebildekommunikasjon og er en av kjernekonkurransen til et selskap.
I dag er flere og flere store internasjonale selskaper villige til å samarbeide med JWELL Machinery. JWELL har også etablert kontorer i Tyrkia, India, Vietnam, Indonesia, Brasil, Russland. SET fabrikker i Thailand, og planlegger å etablere seg i India. Fabrikken etablerte et forsknings- og utviklingssenter i Tyskland, den årlige eksportandelen av utenrikshandel er mer enn 55%.

Som svar på de mange utfordringene den nåværende maskin- og utstyrsindustrien står overfor innen ettersalgstjenester, har JWELL Machinery også etablert et globalt sertifiseringssystem for ekstruderingsingeniører for å bygge en god kommunikasjons- og samarbeidsmåte for fremragende ekstruderingsingeniører og kunder over hele verden.