Sendt til postkassen[e-postbeskyttet]

Ring nå86 188 512 10105

Forskning og utvikling


Hjem>Om>Forskning og utvikling

Forskning og utvikling


Forskning og utvikling (FoU) er et verdifullt verktøy for å vokse og forbedre virksomheten din. FoU innebærer å undersøke markedet og kundenes behov og utvikle nye og forbedrede produkter og tjenester for å passe disse behovene. Bedrifter som har en FoU-strategi har større sjanse for å lykkes enn bedrifter som ikke har det. En FoU-strategi kan føre til innovasjon og økt produktivitet og kan øke virksomhetens konkurransefortrinn. Jwell selskap i forskning og utvikling av denne blokken er også nok hardt, dra full nytte av ressursene, sette opp spesialisert teknisk forsknings- og utviklingsteam og laboratorium, kontinuerlig innovasjon, streber etter teknisk styrke til å gå i front, her er noen av de nye teknologier som har blitt utviklet nylig:

1. PLA (polylaktsyre) produksjonslinje for miljøvennlig nedbrytbare ark
PLA (Polylactic Acid) er et nytt biobasert og fornybart biologisk nedbrytbart materiale laget av stivelsesråmaterialer foreslått av fornybare planteressurser som mais og kassava. Produksjonsprosessen av PLA er ikke-forurensende, og produktet kan nedbrytes biologisk for å oppnå sirkulasjon i naturen, så det er et ideelt grønt polymermateriale. PLA har god termisk stabilitet, behandlingstemperatur på 170-230 ℃, med god motstand mot løsemidler. Produkter laget av PLA har fordelen av biologisk nedbrytbarhet, glans, transparens, god følelse og varmebestandighet. Den har også god antibakteriell, flammehemmende og UV-resistens, så den kan brukes i stiv emballasje av frukt, grønnsaker, egg, kokt mat og bakevarer. Den kan også brukes til pakking av smørbrød, kjeks og blomster, etc.

1

2. Dette produktet er en kalandreringsmaskin med fem ruller

Ekstruderingslinjen er hovedkomponenten i produksjonslinjen for vanntett spole av komposittpolymer. Produksjonslinjen er egnet for PVC, TPO, PE og andre materialer av vanntett spole. Strukturen til spolen inkluderer homogen spole (kode H): vanntett spole uten internt forsterkningsmateriale eller støttemateriale; Kveilet materiale med fiberbakside (kode L): vanntett kveilet materiale med stoff som polyester non-woven stoff kompositt på den nedre overflaten av det kveilede materialet; Innvendig forsterket spole (kode P): vanntett spole forsterket med polyester nettingduk i midten av coilen; Innvendig forsterket spole (kode G): en vanntett spole forsterket i midten med en glassfiberduk;

3. Viktigste tekniske parametere

Produktbredde: 1200-2000m

Produkttykkelse: 0.4-3.0mm

Tykkelsesavvik:±0.02mm

Rullespesifikasjon: 6500X2400mm

Kjøremodus: Yaskawa servodrift

Kjørekraft: 4.4KW