Sendt til postkassen[e-postbeskyttet]

Ring nå86 188 512 10105

Selskapet profil


Hjem>Om>Selskapet profil

Selskapet Innledning

JWELL Machinery Co., Ltd ble etablert i 1997, Shanghai, Kina.

Med mer enn 24 års erfaring innen plastekstrudering, har Jwell Company blitt særegen på grunn av hennes dype forståelse av plastekstrudering og enestående ytelse ved maskinbehandling.

I ganske lang tid samler vi erfaring med produksjon og maskinjustering, lærer nyeste teknologi for plastekstrudering og garanterer høykvalitetsproduksjon under standarden for CE- eller UL-sertifisering, IS09001 og 2008 kvalitetsstyringssystemsertifisering.

Etter alle disse årene har Jwell blitt leder for plastekstruderingsindustrien. Jwell er også den største produsenten av ekstruderingsmaskiner av plast i Kina med 6 store produksjonsfabrikker i Shanghai, Suzhou, Changzhou, Haining, Zhoushan, Dongguan.

I løpet av tiden er Jwell første utenlandske fabrikk - Jwell Thailand-fabrikken er også under konstruksjon. Jwell holder alltid på innovasjon og tilbyr de beste kvalitetsproduktene og ettersalgstjenester for både inn- og utlandskunder.

JWELL diversifiserer ekstruderingslinjene for å imøtekomme ulike markedsføringsforespørsler.

Produktspekter

Skjermdump på 2021 06-11-3.44.40 PM


Factory Tour

QQ bildet 20210226134312

Våre ferdigheter og ekspertise

Med over 20 års erfaring innen plastekstrudering har Jwell Company blitt særegent på grunn av sin dype forståelse av plastekstrudering og fremragende ytelse til metallbehandling. I ganske lang tid samler vi erfaring med produksjon og maskinjustering, lærer nyeste teknologi for plastekstrudering og garanterer høykvalitetsproduksjon under standarden for CE-sertifisering, IS09001 og 2008 kvalitetsstyringssystem sertifisering. Med utvidelsen av forretningsområdet etablerte vi Shanghai Jwell Installation and Services Co., Ltd. spesielt for å sikre kvalitet, levering og ettersalgsservice, slik at vi kunne tilfredsstille etterspørselen fra våre kunder og Jwell Company kan være din pålitelige forretningspartner.

04af4225_ 看图 王

KORT INTRODUKSJON AV JWELL GLOBAL EKSTRUSJONSSYSTEM

Dette systemet tar sikte på å hjelpe de fremragende ingeniørene i den globale ekstruderingsindustrien med å evaluere og sertifisere seg selv gjennom Jwell-plattformen og å gi læringsmuligheter og opplæringsplan i henhold til individuelle krav og å fremme utviklingen og fremdriften i ekstruderingsindustrien.

Vi tilbyr gratis opplæring til våre kunders teknikere. Vår base vil holde konferansen regelmessig for å oppdatere de mest avanserte teknologiene.